giovedì 19 dicembre 2024

liqueur Juniper

a good tangy flavor

liqueur Juniper
you have

100 Juniper berries
300 g of sugar
300 ml of water
300 ml of alcohol at 90 °

procedure

Put the juniper berries inside the alcohol diluted with 150 ml of water.
Leave it for a month, shaking the pan once a day.
After the time required to dissolve the sugar in 150 ml of water, boil for ten minutes, when the syrup is cool, add it to the infusion of alcohol .
Pour the proceeds liquor and filter; bottle it and let it sit for about thirty days, after which it is ready to be tasted.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK