sabato 16 novembre 2024

Impanadanas

Impanadanas
dispose of

50 gr of porcini mushrooms
puff pastry
lard
mixed meat
Fry oil
2 tablespoons of very tender peas
dried tomato
onion
garlic

procedure

Prepare the dough, pull it well, working it with lard. Prepare the filling with chopped meat, by having previously browned. Sauté the mushrooms in butter, add the peas, dried tomato, onion and garlic. Form of discs with the dough; put at the center of each of the filling disk.
Put the discs one above the other, and close the edges.
Fry and serve hot.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK