venerdì 20 dicembre 2024
  • » Sardinia
  • » Lorighittas with Sausage and Scent of Alloro

Lorighittas with Sausage and Scent of Alloro

Lorighittas with Sausage and Scent of Alloro
dispose of

400 g of lorighittas
400 g of fresh tomato
250 g of fresh sausage
1 small white onion
extra virgin olive oil
1/2 glass of wine Vermentino di Gallura
2 bay leaves
salt
pepper
 
procedure

Brown the sausage (crumbled and without skin) in a pan with oil, the finely chopped onion and the bay leaves. After just add wine.
Add the diced tomatoes and collect the sauce by adjusting salt and pepper.
Cook the pasta in salted water and drain al dente: pour in the pan, turn and serve immediately.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK