venerdì 20 dicembre 2024

Lamb stew with peas

Lamb stew with peas
you have

1 kg of lamb
600 g of peas
200 g of ripe tomatoes
1 onion
3/4 of a glass of Vermentino wine
extra virgin olive oil
salt q.s.

procedure

In a large saucepan saute the meat cut into small pieces with the oil and pour in the wine over high heat. Remove the meat from the pan and into the cooking liquid, add the finely chopped onion and sauté. Also add the peas, salt and cook and if necessary a bit 'of boiling water. Diced ripe tomatoes, add the peas and continue cooking. After about 15 minutes even put back the browned meat, cook over low heat with the lid and add salt. When the peas and the meat will become tender, turn off and serve immediately.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK