venerdì 15 novembre 2024

Fish Bosana

Fish Bosana
you have

1 kg of fish to choice
2 potatoes
6 cherry tomatoes
basil
parsley
Salt to taste
extra virgin olive oil
1/4 wine Malvasia di Bosa .

procedure

Flake and wash the fish , removing the entrails. In a pan, heat the oil over low heat . Start cooking with potatoes (previously washed, peeled and cut into rounds purposes) and the cherry tomatoes cut in half, add the fish, basil, salt, and when it starts to fry blend with the wine. Cover with a lid and cook for 20/25 minutes. When cooked, sprinkle with parsley raw.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK