venerdì 15 novembre 2024

Bream with artichokes

Bream with artichokes
you have
2 medium sized bream
4 spiny artichokes Sardis DOP
1 lemon
1/2 glass of Vernaccia
extra virgin olive oil
garlic
parsley.

procedure

Clean and finely cut the artichokes and place them in cold water with lemon. Scaled , gutted and washed sea bream. Use the lemon zest, garlic and chopped parsley, salt to flavor seabream belly. Saute in a pan with the ' oil the whole clove of garlic , artichokes, salt lightly , add 1/2 cup d ' water and simmer with the lid on for 10 minutes. Put time sea bream in a large pan with a little oil, cook for a few minutes on high heat, pour the Vernaccia wine , add the artichokes , season with salt and cook over low heat for about 20 minutes and adding a little ' parsley.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK