giovedì 19 dicembre 2024

Rolls to the Vermentino Perfume Meat

Rolls to the Vermentino Perfume Meat
disponi di

8 slices of beef
100 g of lard
1/2 glass of Vermentino wine
1/2 onion
1 clove of garlic
extra virgin olive oil
parsley
salt
 
procedure

With a meat mallet flatten the slices of meat. Take a finely chopped with lard, garlic and parsley and mix well. Spread the mixture on the slices, roll them up and close them with toothpicks. Put the rolls in a pan with oil and fry well. Halfway through cooking, add the wine and season with salt. Serve piping hot.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK