giovedì 19 dicembre 2024

thistle liqueur wild

Likori de gureu

thistle liqueur wild
The thistle liqueur is an alcoholic beverage produced according to this ancient recipe from time immemorial, as indicated by verbal testimony.
Produced primarily in the south central area of Sardinia .
In the tradition of the alcoholic basis is reaching from marc, pure without various flavorings.
Are used for the process of this liquor, thistles ( gureu ), picked fresh usually in the middle of spring, cleaned from the outer skin and the thorns and then places infused with brandy for at least 30 days, after which the mixture is filtered ' extract and liquor can be consumed.
If instead of brandy using the pure alcohol, ended the infusion period, it reduces the alcohol content by diluting with a syrup of sugar and water.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK