giovedì 19 dicembre 2024

Bocconi al Vermentino

Bocconi al Vermentino
dispose of

60 bites
salt
2 cloves garlic
Vermentino white wine
extra virgin olive oil
parsley.

procedure
 
Wash the pieces under running water. Put them in cold salted water, adding a clove of garlic. Bring to a boil the water and cook for about ten minutes. Removing the foam that gradually shape during cooking with a skimmer. Meanwhile prepared in a pan a fried garlic and parsley finely chopped, and then let morsels freshly cooked and well drained. Pour white wine and stir well for a few minutes. Serve piping hot with a sprinkling of parsley.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK