sabato 16 novembre 2024

Favata

Favata
dispose of

500 g of beans
1 onion
50 g of lard
300 g of pork rind
6 dried tomatoes
300 g wild fennel
paste soup (to taste)
salt q.s.
 
procedure

In an almost full saucepan of salted water, put 500 g of beans (after leaving it to soak for one night).
Combine a sliced onion, 50 g fat, 300 g of pork rind, cut into pieces, wild fennel, 6 previously dipped dried tomatoes in warm water and deprived of salt.
Cook the ingredients until completely cooked, then add your favorite pasta for the soup.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK