venerdì 15 novembre 2024

Bucconettos

Bucconettos
you have

Peeled hazelnuts 500 g
sugar 350 g
honey 150 g
2 oranges
granulated sugar q.s.

procedure
Toast the hazelnuts in the oven heat to 180 degrees and cold grind. Put sugar in a saucepan and add 50 g of water, melt , add the two grated oranges and honey. Continue to cook over low heat, add the flour, toasted hazelnuts, cooking until the mixture does not detach from the walls. Remove from heat and let cool. Form small balls with the mixture, then rotolandole in granulated sugar.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK