venerdì 15 novembre 2024

Baked fish Capone

Baked fish Capone
you have

1 capon fish at least 1 kg
2 potatoes
4 tomatoes
extra virgin olive oil
salt
pepper

procedure
Clean the capon. Peel the potatoes, cut into thin slices and place them in cold water. Cut into thin rounds even tomatoes that will be needed to cover the fish. In a roasting pan or on a baking sheet make a potato bed on which will place the capon. Cover with tomato slices, drizzle with a little olive oil, salt, pepper and bake at 200 degrees for about 30 minutes.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK