venerdì 15 novembre 2024

Goat with thistles

Goat with thistles
disponi di

1 kg of goat meat
400 g of thistles
1 cup white wine of Sardinia Semidano
2 cloves garlic
1 onion
chilli
parsley
extra virgin olive oil
q.b salt

procedure

Cut the goat meat in medium-sized pieces. In a large saucepan prepared fried with garlic, onion, parsley and chilli. Arrange the pieces of meat to the pan, add salt and fry well on both sides, cover and cook over low heat for about 30 minutes. Pour the white wine and let evaporate for 10 minutes; add two ladles of water and warm the cockles well washed and cut into pieces, add salt and cover. Continue cooking for another 20 minutes, stirring occasionally.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK