venerdì 15 novembre 2024

Mullet with Vernaccia

Mullet with Vernaccia
you have

1 kg of red mullet
40 g of bread grattugiat
1 lemon
1 glass of wine Vernaccia
extra virgin olive oil
150 g of olives
250 of cherry tomatoes ,
salt
wild fennel

procedure

Scaled mullet and sventratele. Wash them in cold water and dry. Now switch the mullet in the breadcrumbs, sprinkle with grated lemon zest and allow to sauté for a few minutes in a large pan with oil. Add salt and blend with the Vernaccia wine. Now add the washed tomatoes and lightly crushed in a bowl and olives. Cook for about 15-20 minutes over low heat, basting with Vernaccia. Serve with the sauce and a garnish of wild fennel.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK