venerdì 15 novembre 2024

Sa trattalia o coratella

Sa trattalia o coratella
you have

1 kid offal ( liver, heart , lung, spleen , sweetbreads , the gut and the retina )
Salt to taste.

procedure

Coarsely chopped entrails of the goat and infilzatele the spit alternating between the different parts. Put to roast in the fire with embers glowing for about 20-30 minutes, being turn slowly so that you bake evenly in all its parts and salt. We suggest an olive wood fire , for the characteristic scent that gives the dish. Now remove it from the heat and carefully wrap the retina and then the casing , previously washed to perfection ( goodness is in the care that arises at this stage ). Braided gut patiently and continue to roast for about 40 minutes ( or until assume a tone that goes from golden to brown ), add salt and serve hot .
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK