venerdì 15 novembre 2024

Stuffed zucchini

Stuffed zucchini
dispose of

3 eggs
1 kilo and a half of zucchini
2 eggs
200 gr. of ground
2 dried tomatoes
parsley
garlic
onion
salt
parmesan
breadcrumbs

procedure

Wash zucchini, spuntarle and cut in half lengthwise (if you are big, even cut in half). Empty it, blanched the outside, put them to drain on a cloth. Separately, cook the meat, cut into pieces, let drain well and let sfreddare. Brown the ground beef and add the chopped garlic, onion, at the end add the parsley. You also sfreddare the meat and then add the pulp of zucchini, eggs, dried chopped tomatoes, parmesan cheese and bread crumbs. Season with salt.
Fill the zucchini stuffing, disponte on a baking sheet lined with parchment paper and place in a hot oven.
Cook for 15-20 minutes.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK