giovedì 19 dicembre 2024

Burrida a sa Casteddaia

Burrida a sa Casteddaia
dispose of

500 g of dogfish
10 Nuts
500 ml of white wine vinegar
extra virgin olive oil
1 garlic cloves
laurel

procedure

After having cleaned and washed the dogfish, remove the liver and keep aside. Boil in salted water dogfish by boiling for a quarter of an hour with the bay leaf, remove the head, spellatelo and cut it into small pieces. Chopped kernels of walnuts with garlic. Heat the oil in a pan, add the garlic and the chopped nuts and liver, crushing it with a fork until you have a creamy sauce. Pour the vinegar.
Now placed in a bowl Thick pieces of catfish and cover each layer with just removed from the heat sauce. Cover and let stand at least 24
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK