venerdì 15 novembre 2024

Melanzane alla Sarda

Melanzane alla Sarda
dispose of

2 large eggplants
4 dried tomatoes
2 cloves garlic
parsley
extra virgin olive oil


procedure

Break up with their hands parsley and chopped garlic into thin slices. Wash the dried tomatoes and cut them into pieces. Wash the eggplants and cut them in two, lengthwise. Carved the inside of the squared eggplants. Enlarge lightly with your hands and place the chopped garlic, dried tomatoes and parsley. Arrange the eggplant in a baking dish, greased with oil. Pour a little oil over the eggplant and bake at 250 degrees for about 30 minutes. Once cooked, remove the eggplant from the oven and let them cool. Serve.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK