venerdì 15 novembre 2024

Whitebait fritters

Whitebait fritters
dispose of
 
400 g of whitebait
100 g flour
150 g of carbonated water
2 eggs
1 bunch of parsley
extra virgin olive oil
salt

procedure

Finely chop the parsley washed and stripped of stems. In a bowl place the flour, the sparkling water, two tablespoons of oil, egg yolks, a pinch of salt and the chopped parsley. Let the batter rest, then add the whitebait after washing and the two egg whites. In a large pan, place the mixture in spoonfuls into the hot oil. When the pancakes will be golden and crisp, collect them with a slotted spoon and place them on a paper towel. Serve hot.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK