venerdì 15 novembre 2024

Mungettas (snails)

Mungettas (snails)

dispose of

80 snails
half a red pepper
garlic
parsley
salt
oil


 
procedure

Place the snails in a basket with bran or breadcrumbs soaked and squeezed. Cover and leave to drain for 2 or 3 days, then put the snails in a bowl with salt, a little 'of water and vinegar, shaking them occasionally.
After a bit 'put them again in clean water with salt and vinegar. At this point wash them thoroughly and place them in a bowl with the garlic and the red pepper, cover with water, add salt and boil until cooked.
Drain the snails, place them on a serving plate and dress with olive oil and parsley very finely chopped.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK