sabato 16 novembre 2024

Fried Stuffed Ravioli

Fried Stuffed Ravioli
dispose of
1 kg of flour
100 g lard
1 kg of potatoes
extra virgin olive oil
1 onion,
2 cloves garlic
a sprig of fresh mint
50 g salted cheese (frue)

procedure

Prepare the 'dough by working the flour with lard helping with a bit of warm water. Work the mixture well mixing the ingredients and let stand. In the meantime boil the potatoes and mash them once cold. Fry in an oiled pan the onion and chopped garlic. Then seasoned potatoes with the garlic and sprig of fresh mint. Finally, add 50 g. salty cheese (frue). Take the dough and roll it out. Place a spoonful of filling and close the pasta in the book. Eliminate excess air and cut the dough, creating many small ravioli. Bake in hot oil until golden pasta.
©Intour Project - sant'Antonio di Gallura (OT) p.iva 02429980903 c.f. RCCBTS68D43B354H - tutti i diritti sono riservati
powered by Infonet Srl Piacenza

Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK